Home > Disclaimer & privacy statement

Disclaimer & privacy statement


Kenniscentrum suiker & voeding (KSV) neemt uw privacy zeer serieus en zal informatie over u op een veilige manier gebruiken. In dit Privacy Statement leggen wij uit hoe we dat doen. Ook kunt u in dit Privacy Statement lezen over uw rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met info@kenniscentrumsuiker.nl

 

Persoonlijke gegevens

De gegevens die u aan KSV verstrekt via het contactformulier, bij de inschrijving voor de digitale nieuwsbrief ‘Suiker in Perspectief’, de informatiemap en bij inschrijving voor onze evenementen worden opgenomen in ons gegevensbestand zolang als nodig is.

KSV verzamelt de volgende gegevens:

  • Bedrijfsnaam
  • Functie
  • Geslacht
  • Voorletter en naam
  • Adres
  • Huisnummer en eventuele toevoeging
  • Postcode en plaats
  • Land
  • Emailadres
  • Telefoonnummer
  • IP adres
  • Bankrekeningnummer

Kenniscentrum suiker & voeding gebruikt uw persoonlijke informatie uitsluitend voor specifieke doeleinden.

De informatie die u verstrekt wordt vertrouwelijk gehouden, ingezameld en verwerkt voor de volgende algemene doelstellingen:

  • Om te reageren op aanvragen voor informatie;
  • Voor het verzenden van onze nieuwsbrief en/of andere door u gevraagde informatie;
  • Om u te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is;
  • Om onze diensten uit te kunnen voeren;
  • Om uw betaling te kunnen verwerken.

 

Nieuwsbrief
Als u zich heeft geabonneerd op de gratis digitale nieuwsbrief, ontvangt u deze enkele keren per jaar in uw mailbox. U kunt zich hiervoor afmelden door onderaan de nieuwsbrief op een link voor afmelden te klikken, of een mail te sturen naar info@kenniscentrumsuiker.nl

 

Informatiemap
Als u zich heeft geabonneerd op de gratis informatiemap voor professionals wordt deze per post aan u toegestuurd, hier zijn geen kosten aan verbonden. Enkele keren per jaar ontvangt u, eveneens gratis en per post, updates om de map aan te vullen.  U kunt zich hiervoor afmelden door een mail te sturen naar info@kenniscentrumsuiker.nl

 

Congressen/nascholingen/workshops
Als u zich heeft ingeschreven voor een congres, nascholing of workshop ontvangt u op het door u opgegeven adres digitaal dan wel per post relevante informatie/entreebewijzen/facturen met betrekking tot het evenement.

 

Reageren op de website
Indien u een reactie geeft of het contactformulier invult wordt u gevraagd om uw persoonlijke gegevens, zodat wij per mail of telefoon kunnen reageren op uw reactie/vraag/verzoek.

 

Gegevensuitwisseling
Uw informatie kan gedeeld worden met partijen die activiteiten verrichten voor KSV, bijvoorbeeld het versturen van de informatiemap.  Met betrokken partijen zijn verwerkersovereenkomsten gesloten waarin uw privacy wordt gewaarborgd.
KSV zal nooit adres- en/of persoonsgegevens ter beschikking stellen/verkopen aan derden mits wij een wettelijk verzoek ontvangen.


Bewaarperiode
KSV bewaart persoonsgegevens niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren waarvoor de persoonsgegevens zijn geregistreerd. Voor de belastingdienst wordt de wettelijke periode van 7 jaar in acht genomen. 

 

Klikgedrag
Op de websites van Kenniscentrumsuiker.nl, suikerinfo.nl en suikerfeiten.nl worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, zoals de meest gelezen pagina’s. Hiermee kunnen we de website optimaliseren.

 

Cookies of vergelijkbare technieken die KSV
KSV gebruikt alleen technische en functionele cookies. Daarnaast gebruikt zij analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

 

Links naar andere websites
Op de websites van KSV en in de nieuwsbrief staan soms links naar websites van externe organisaties, bijvoorbeeld bij bronvermeldingen. Wij wijzen u erop dat websites die via onze website toegankelijk zijn, bijvoorbeeld via een hyperlink, persoonlijk identificeerbare informatie over u kunnen verzamelen. KSV draagt geen verantwoordelijkheid voor het privacybeleid van deze websites, lees hiervoor het privacy statement (indien aanwezig) van de site die u bezoekt.
KSV is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites of aansprakelijk voor schade of letsel voortvloeiend uit de inhoud daarvan.

 

Uw rechten
U kunt ons vragen om inzage in uw persoonsgegevens.  Op verzoek kunnen we uw gegevens ook wijzigen of verwijderen. Onder dit statement vindt u onze contactgegevens.

 

Vragen of klachten?
Als u  vragen of klachten hebt over de wijze waarop wij uw gegevens gebruiken, mail dan naar info@kenniscentrumsuiker.nl. We zullen ons uiterste best doen om uw vragen te beantwoorden en eventuele klachten te verhelpen. Daarnaast kunt u ook altijd contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens (de nationale toezichthouder op het gebied van privacybescherming).

 

Wijzigingen
KSV behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacy statement. Wij adviseren u daarom regelmatig het privacy statement te lezen of de versiedatum te checken.

Dit document is voor het laatst gewijzigd op 18 juli 2018.

 

Contact opnemen met Kenniscentrum suiker & voeding
Als u contact wil opnemen, vragen of suggesties hebt met betrekking tot ons privacybeleid, dan kunt u ons bellen, mailen of schrijven op het volgende adres:

Kenniscentrum suiker & voeding
Parkstraat 5
3743 ED  Baarn
Tel: 035 543 345 5

Email: info@kenniscentrumsuiker.nl

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.