Deze website maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken. De cookies van Google Analytics zijn volledig geanonimiseerd. Door op 'akkoord' te klikken, stem je in met het gebruik van cookies op deze website. https://www.kenniscentrumsuiker.nl/privacyverklaring
Cookies zijn korte rapporten die via uw browser worden verzonden en opgeslagen op de harde schijf van de computer van de gebruiker wanneer deze verbinding maakt met een web. Cookies kunnen worden gebruikt om gebruikersgegevens te verzamelen en op te slaan terwijl ze verbonden zijn om u de gevraagde services te bieden. Cookies worden gebruikt indien de website de neiging heeft deze niet te bewaren. Cookies kunnen van de website of van derde zijn.
Er zijn verschillende soorten cookies:
Dus wanneer u onze website bezoekt, in overeenstemming met artikel 22 van Wet 34/2002 van de Informatiemaatschappij (GDPR), hebben we u om toestemming gevraagd voor het gebruik ervan. Dit alles om onze services te verbeteren. We gebruiken Google Analytics om anonieme statistische informatie te verzamelen, zoals het aantal bezoekers van onze site. Cookies die worden toegevoegd door Google Analytics vallen onder het privacybeleid van Google Analytics. Als u wilt, kunt u cookies van Google Analytics uitschakelen.
Houd er echter rekening mee dat u cookies kunt in- of uitschakelen door de instructies van uw browser te volgen.
Pasta met geroosterde groenten, ui, paprika, courgette, champignons, tijm en rozemarijn.
In slechts 30 minuten maak je een kruidige bosvruchtenjam.
Dit originele Spaanse gerecht wordt al sinds oudsher bereid om onderweg te nuttigen.
Dit is een hartige variant op de beroemde omkeerappeltaart van de Franse gezusters Tatin.
Oranjekoek is een typisch Friese lekkernij, die zijn naam dankt aan het gebruik van gekonfijte sinaasappelschil in zowel het deeg als de garnering.
Een feestelijk gerecht van een groot stuk ham gemaakt, dat is échte mannenkost en dus ook écht iets voor vaders!
Deze doorzichtige, prachtig gelei is heerlijk friszuur dankzij de combinatie van druiven en witte wijn.
Maak een abrikozenjam tropisch door gemberwortel, limoen en sereh toe te voegen.
Deze fraai goudgele salade is ideaal om koelkastrestjes in te verwerken.
Een heerlijke frisse vissalade.
Een makkelijke en frisse zomerse salade met een tikkeltje pit.
Zowel de smaak als het contrast in temperatuur maakt dit dessert erg spannend.
De rode grapefruit heeft een zacht bittere smaak dat lekker combineert met suiker en vanille.
Recepten en foto's mogen voor publicatie worden gebruikt, mits bronvermelding (www.suikerinfo.nl) plaatsvindt.
Tel: 035-5433455
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Alles over suiker
Copyright 2022 & Disclaimer - Kenniscentrum suiker & voeding
Voor meer wetenschappelijke informatie, bezoek www.kenniscentrumsuiker.nl