Pasta met geroosterde groenten, ui, paprika, courgette, champignons, tijm en rozemarijn.
In slechts 30 minuten maak je een kruidige bosvruchtenjam.
Dit originele Spaanse gerecht wordt al sinds oudsher bereid om onderweg te nuttigen.
Dit is een hartige variant op de beroemde omkeerappeltaart van de Franse gezusters Tatin.
Oranjekoek is een typisch Friese lekkernij, die zijn naam dankt aan het gebruik van gekonfijte sinaasappelschil in zowel het deeg als de garnering.
Een feestelijk gerecht van een groot stuk ham gemaakt, dat is échte mannenkost en dus ook écht iets voor vaders!
Deze doorzichtige, prachtig gelei is heerlijk friszuur dankzij de combinatie van druiven en witte wijn.
Maak een abrikozenjam tropisch door gemberwortel, limoen en sereh toe te voegen.
Deze fraai goudgele salade is ideaal om koelkastrestjes in te verwerken.
Een heerlijke frisse vissalade.
Een makkelijke en frisse zomerse salade met een tikkeltje pit.
Zowel de smaak als het contrast in temperatuur maakt dit dessert erg spannend.
De rode grapefruit heeft een zacht bittere smaak dat lekker combineert met suiker en vanille.
Recepten en foto's mogen voor publicatie worden gebruikt, mits bronvermelding (www.suikerinfo.nl) plaatsvindt.
Tel: 035-5433455
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Gezonde leefstijl
Copyright 2021 & Disclaimer - Kenniscentrum suiker & voeding
Voor meer wetenschappelijke informatie, bezoek www.kenniscentrumsuiker.nl