Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken. De cookies van Google Analytics zijn volledig geanonimiseerd. Door op 'akkoord' te klikken, stem je in met het gebruik van cookies op deze website.
https://www.kenniscentrumsuiker.nl/privacyverklaring
Akkoord
Informatie over cookies
Cookies zijn korte rapporten die via uw browser worden verzonden en opgeslagen op de harde schijf van de computer van de gebruiker wanneer deze verbinding maakt met een web. Cookies kunnen worden gebruikt om gebruikersgegevens te verzamelen en op te slaan terwijl ze verbonden zijn om u de gevraagde services te bieden. Cookies worden gebruikt indien de website de neiging heeft deze niet te bewaren. Cookies kunnen van de website of van derde zijn.
Er zijn verschillende soorten cookies:
Technische cookies die gebruikersnavigatie vergemakkelijken en het gebruik van de verschillende opties of diensten die door het internet worden aangeboden. Om de sessie te identificeren, toegang tot bepaalde gebieden mogelijk te maken, bestellingen, aankopen, het invullen van formulieren, registratie, beveiliging, faciliterende functionaliteiten (video's, sociale netwerken, enz..).
Maatwerk cookies waarmee gebruikers toegang hebben tot diensten op basis van hun voorkeuren (taal, browser, configuratie, enz ...).
Analytische cookies die anonieme analyse van het gedrag van website gebruikers mogelijk maken en waarmee gebruikersactiviteit kan worden gemeten en navigatieprofielen kunnen worden ontwikkeld om de websites te verbeteren.
Dus wanneer u onze website bezoekt, in overeenstemming met artikel 22 van Wet 34/2002 van de Informatiemaatschappij (GDPR), hebben we u om toestemming gevraagd voor het gebruik ervan. Dit alles om onze services te verbeteren. We gebruiken Google Analytics om anonieme statistische informatie te verzamelen, zoals het aantal bezoekers van onze site. Cookies die worden toegevoegd door Google Analytics vallen onder het privacybeleid van Google Analytics. Als u wilt, kunt u cookies van Google Analytics uitschakelen.
Houd er echter rekening mee dat u cookies kunt in- of uitschakelen door de instructies van uw browser te volgen.
Knip de marshmallows in stukjes. Breek de koekjes in stukjes van ca. 1 cm.
Schenk de yoghurt in de kom en voeg de suiker en de zakjes vanillesuiker toe. Klop de yoghurt met de suiker tot alle suiker is opgelost.
Doe de slagroom in een andere kom en klop de slagroom tot deze dik, maar nog niet echt stijf is. Schep de room op de yoghurt en spatel alles luchtig door elkaar. Spatel ook de stukjes marshmallow en de stukjes biscuit erdoor.
Schep het yoghurtmengsel in een diepvriesdoos en laat het mengsel zonder deksel erop in de diepvriezer in 4 uur bevriezen.
Schep het ijs de eerste drie uur elk half uur met een vork goed door. Schep de frozen yoghurt met een ijsbolletjestang in zes tot acht hoge coupes.
Serveren: Garneer met vers fruit (stukjes perzik en aardbeien) en eventueel slagroom.
Benodigde ingrediënten
2 zakjes vanillesuiker
250 ml slagroom
125 g suiker
½ l volle yoghurt of biogarde roer
6 chocolade biscuitjes
12 marshmallows
eventueel: vers fruit, bijvoorbeeld perziken en aardbeien
eventueel: slagroom
Voedingswaarde
per coupe (zonder garnering)
335 kcal
4 g eiwit
18 g vet
39 g koolhydraten
Bereidingstijd
4 uur en 20 minuten
Recepten en foto's mogen voor publicatie worden gebruikt, mits bronvermelding (www.suikerinfo.nl) plaatsvindt.