Deze website maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken. De cookies van Google Analytics zijn volledig geanonimiseerd. Door op 'akkoord' te klikken, stem je in met het gebruik van cookies op deze website. https://www.kenniscentrumsuiker.nl/privacyverklaring
Cookies zijn korte rapporten die via uw browser worden verzonden en opgeslagen op de harde schijf van de computer van de gebruiker wanneer deze verbinding maakt met een web. Cookies kunnen worden gebruikt om gebruikersgegevens te verzamelen en op te slaan terwijl ze verbonden zijn om u de gevraagde services te bieden. Cookies worden gebruikt indien de website de neiging heeft deze niet te bewaren. Cookies kunnen van de website of van derde zijn.
Er zijn verschillende soorten cookies:
Dus wanneer u onze website bezoekt, in overeenstemming met artikel 22 van Wet 34/2002 van de Informatiemaatschappij (GDPR), hebben we u om toestemming gevraagd voor het gebruik ervan. Dit alles om onze services te verbeteren. We gebruiken Google Analytics om anonieme statistische informatie te verzamelen, zoals het aantal bezoekers van onze site. Cookies die worden toegevoegd door Google Analytics vallen onder het privacybeleid van Google Analytics. Als u wilt, kunt u cookies van Google Analytics uitschakelen.
Houd er echter rekening mee dat u cookies kunt in- of uitschakelen door de instructies van uw browser te volgen.
Een lekker salade met 30 minuten op tafel.
Bereidingswijze
Haal de sperziebonen af, snijd ze in drieën en kook ze in ca. 8 minuten beetgaar. Spoel ze af onder koud stromend water en laat ze uitlekken. Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in reepjes. Spoel de flageolets in een zeef onder koud stromend water af en laat ze goed uitlekken.
Klop in een kom 2 eetlepels citroensap met de olijfolie en zout en peper naar smaak tot een dressing. Roer de oregano, ui ringetjes, olijven, tomaatreepjes, flageolets en sperziebonen erdoor. Laat de salade tenminste 15 minuten staan, zodat de smaken kunnen intrekken.
Prak het vruchtvlees van de avocado in een diep bord fijn en schep er 1 eetlepel citroensap met de fijngehakte peper en zout en peper naar smaak door.
Bak de wraptortilla’s in een droge koekenpan één voor één knapperig en leg ze op vier grote borden. Strijk de avocadopuree erover uit en verdeel de jonge bladsla erover. Schep de bonensalade in het midden en strooi de feta erover.
Tip: Vervang de flageolets eens door witte bonen of linzen uit blik.
Recepten en foto's mogen voor publicatie worden gebruikt, mits bronvermelding (www.suikerinfo.nl) plaatsvindt.
Tel: 035-5433455
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Alles over suiker
Copyright 2022 & Disclaimer - Kenniscentrum suiker & voeding
Voor meer wetenschappelijke informatie, bezoek www.kenniscentrumsuiker.nl